avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare suspendare permis

Am si eu o problema. pe data de 30.08.2010 am avut un mic accident si mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile pentru ca am depasit un TIR pe linie continua si i-am acrosat putin bara si dansul a dorit proces verbal de la politie. La acel moment am intrebat agentul de circulatie daca trebuie sa dau examen din nou cand merg sa imi ridic permisul, el a afirmat ca nu trebuie (doar in cazul in care eram beut la volan trebuie sa dau examen iarasi). Acum 2 zile am primit o instiintare de la politia judeteana ca mi-a fost suspendat permisul pe 60 zile (ceea ce stiam deja) si ca dupa aceasta perioada trebuie sa ma prezint la serviciul politiei rutiere care ma are in evidienta pentru sustinerea testului de cunoastere a legilor de circulatie. :(#-o . Tot in acea instiinatare mai scrie ca daca nu ma prezint sau daca ma prezint si nu promovez examenul termenul de suspendar a permisului se mai prelungeste cu inca 30 de zile. Bun pana aici este totul clar dar dupa aceste 30 de zile tot trebuie sa ma prezint la examen sau imi da permisul fara? Aceasta este mica mea intrebare. :D Va multumesc!
Art.106 din O.U.G.195/2002
Cel mai recent răspuns: VasiPop , utilizator 21:41, 20 Septembrie 2010
Costul faptului ca nu va prezentati sunt acele 30 de zile bonus . Dupa trecerea acestora , veti primi permisul fara alte obligatii/teste .
Ok. Va multumesc mult. La revedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul suspendat 60 zile Ioanaclara Ioanaclara Am fost implicată intr-un accident ușor doar cu avarii ale mașinii pt neacordare de prioritate.am fost la poliție am dat declarație mi sa suspendat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60 zile zme-ul zme-ul Pe 24.06 mi s-a retinut permisul de conducere (cat B) pentru 60 zile - neacordare de prioritate in intersectie dirijata (acident cu pagube materiale) Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere 30 de zile bogdan293 bogdan293 Mi-a fost suspendat pemrmisul pentru 30 de zile, pentru incalcarea liniei continue. Precizez ca permisul mi-a fost suspendat in alt judet decat cel in care am ... (vezi toată discuția)