avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces civil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces civil

Buna ziua. Numele meu este Mihaela si recent am primit o citatie prin care fostul furnizor de servicii de internet ma dat in judecata deoarece nu am dorit sa ii mai platesc serviciile, datorita functionarii defectuase a acestor servicii. Am incercat sa discut cu dansul de cale amiabila, deoarece din 7 ani de zile, 5 ani internetul a fost practic furnizat ilegal, fara contract, iar din anul 2008, m-a pus sa semnez un contract pe 2 ani de zile, fara sa stiu ce implicatii are, asigurandu-ma ca in cazul in care voi dori sa renunt nu va fi nici o problema. Datorita faptului ca aproape niciodata internetul nu functiona din varii motive ( a cazut un stalp, s-a rupt un fir, bate vantul) am ales sa apelez la o alta companie furnizoare de servicii de internet anuntandu-l din timp (cu aproximativ o luna inainte) ca doresc sa inchei aceasta colaborare. La sediu, casiera sau secretara domnului (mama acestuia) mi-a dictat o cerere de intrerupere pe o perioada de 3 luni, asigurandu-ma ca este doar o formalitate din cauza faptului ca avem un contract incheiat. Acum tot ce s-a discutat s-a uitat, si desi am avut o colaborare tacita mai bine de 4 - 5 ani de zile, pana ca dansul sa isi faca formalitatile legale (functionand la negru) ma trezesc ca ma da in judecata. Va rog sa imi dati un sfat, cum sa procedez? Am foarte multi martori in acest caz, carora de asemeni li s-a furnizat internetul ilegal pana in anul 2008.
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 21:30, 20 Septembrie 2010
Va tebui sa puneti intampinare la citatie,in termen,in care sa descrieti tot cea ce s-a intamplat ,motivele pentru care a-ti incetat colaborarea cu acel furnizor de internet si sa aduceti argumente, acuzatiilor ce v-i se aduc,cu inscrisuri si martori.In cazul in care considerati ca ,in urma furnizari unui serviciu necorespunzator,a-ti suferit orecare daune,puteti cere plata acestora de catre acel furnizor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds! foxy03 foxy03 Buna ziua tuturor. Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Acum un an de zile an incheiat cu firma RDS un contract de furnizare a internetului, ... (vezi toată discuția)
Cesionare debite camicr camicr buna seara. am mai scris pe acest forum in leg cu un contract pt furnizari internet,telefonie,facut in numele meu,dar semnatura altei persoane. procesul e pe ... (vezi toată discuția)
Factura servicii pe pfa ddanny ddanny Buna ziua, Sunt PFA platitor de TVA, servicii de informatica. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: pentru prestarea unor astfel de servicii pentru o firma din ... (vezi toată discuția)