avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesionare debite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesionare debite

buna seara.
am mai scris pe acest forum in leg cu un contract pt furnizari internet,telefonie,facut in numele meu,dar semnatura altei persoane.
procesul e pe rol ,au fost 7 sedinte,mereu cu amanari,am indicat faptasul semnaturii,care dealtfel s-a si folosit de fals.
problema e alta,eu am lasat avocatei si o somatie de la o firma de recuperare pt datoria care o am la firma de internet,ce nu am stiut pana ieri este,
daca firma de internet,a cesionat datoria firmei de recuperare,automat,nu trebuia sa-mi fi reziliat contractul daca adatoria a fost cesionata?
de ce imi vin in continuare facturi de plata,cand de 3 ani nu sunt servicii,si apoi sunt si parati in proces,pe fond inca,cu ordonanta presedintiala,pt anulare contract ca fiind incheiat in fals.in facturi,este inclusa di datoria care deja a cesionat-o firma de recuperare,si in continuare,inca trei ani de abonament lunar,fara a furniza servicii la adresa de pe contract.acesta nu este un abuz din partea companiei de telecomunicatii?
acum trebuie sa ma astept si la firma de recuperare sa-mi faca exexutare silita?
Cel mai recent răspuns: camicr , utilizator 22:37, 24 Noiembrie 2011
Pentru debite va fi un alt proces in care veti putea sa va aparati ca nu ati beneficiat de servicii.
Nu are nici o legatura cesionarea debitului cu rezilierea contractului dvs.Trebuie sa va faceti aparari in sensul in care urmeaza sa se constate ca societatea in cauza nu si-a indeplinit obligatiile contractuale asumate prin contract si ca nu v-a furnizat serviciile cuvenite.De ce nu i-ati notificat niciodata pe asa zisii furnizori?Acum pentru
ce va judecati?
eu am deschis proces pt contract fals,nu este semnatura mea pe acel contract,eu nu am beneficiat de servicii deoarece
lucrez in italia de 6 ani
in casa am lasat persoana care a semnat in numele meu un contract de furnizari servicii internet,dansul are un contract de comodat cu mine ,chipurile,ca si la acel comodat,e semnatura lui,pt sediul societatii sale,dar
procura pt a incheia acest contract in numele meu,nu a avut
in urma cu 2 ani l-am evacuat,dar am descoperit acest contract in numele meu.si somatia de la firma de recuperare.
precizez ca in acea vreme era prietenul meu ca sa nu spun concubin,ca acest cuvant mi se pare urat,si timp de 4 ani am trimis sume in jur de 750 euro,lunar,chipurile pt cheltuieli comune,pt ca il consideram ca sot,dealtfel,judec a incercat sa spuna ca atata timp cat am fost de acoed sa stea in casa,inseamna ca eram de acord si cu acest contract,dar din cate stiu,un contract se face in numele beneficiarului care doreste aceste servicii,nicidecum in numele proprietarului locuintei,mai ales ca acesta lipseste din tara,avand rezidenta si contract de munca in alta tara,
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
camicr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martorii, nu sunt obligati prin lege a se prezenta la proces? camicr camicr concubinul meu,a semnat in numele meu un contract de furnizari telecomunicatii(semnatura lui reala)eu,la acea perioada lucram in italia,in 2007,(din 2005 si in ... (vezi toată discuția)
Procura generala de administrare camicr camicr buna ziua. va rog lamuriti-ma si pe mine in aceasta problema;am facut plangere penala pt fals,la un contract de furnizari servicii internet,telefon,cablu ... (vezi toată discuția)
Reprezentant legal,intr-un contract furnizari servicii. camicr camicr Buna ziua am cerut lamuriri intr-o problema detaliata,dar nu am primit raspuns,probabil a fost cererea prea lunga. deci,titular contract furnizari ... (vezi toată discuția)