avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procura generala de administrare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procura generala de administrare

buna ziua.
va rog lamuriti-ma si pe mine in aceasta problema;am facut plangere penala pt fals,la un contract de furnizari servicii internet,telefon,cablu tv,indicand faptasul,in persoana fostului concubin.
contractul era pe numele meu,la inputernicit legal,era numele meu,dar semnatura era a concubinului.la cercetarile politiei,a prezentat o procura generala de administrare a imobilului,si declaratie precum am beneficiat eu si copiii de aceste servicii,total fals,deoarece,cu documente am dovedit ca efectiv,locuiesc in afara,iar copiii mei nu au beneficiat de internet si telefon,camera lui,unde se afla calculatorul,era mereu incuiata,iar daca aveau nevoie de scos ceva pt scoala,se duceau la prieteni.totodata,am si dovezi ca el a uzat intens internetul si telefonul,deoarece avea sediul firmei la adresa mea(nici acel comodat nu l-am semnat)si nici pana in ziua de azi nu l-am vazut,cica,nu am dreptul sa mi-l arate),domnul inspector a sp ca nu inainteaza dosarul,deoarece nu se incadreaza la fals,din pricina acelei procuri.
intrebarile mele sunt;
1. daca ar fi folosit acea procura,de ce,in contract,la inputernicit legal se afla tot numele meu,si nu datele exacte a inputernicitului,nici macar semnatura lui nu este citeata(banuiesc ca daca ar fi folosit intradevar,procura,era obligat macar sa semneze cu numele intreg,citet,nicidecum indescifrabil)
2.de ce la procesul civil de anulare a contractului inpotriva companiei,timp de 2 ani de tagiversari,daca s-ar fi folosit de acea procura,nu au precizat acest lucru?
3.in procura,se specifica,ca avea dreptul sa efectueze orice act juridic pt o buna administrare si conservare a imobilului,avea dreptul sa semneze orice act,necesar protejarii dreptului meu,nu se specifica nicaieri ca avea dreptul sa incheie un contract de furnizari servicii a se uza de el,si a lasa debite,in ciuda faptului ca,ii trimiteam lunar in jur de 700 euro.
deci,aceasta procura,am facut-o cu intentia clara de a proteja si conserva imobilul proprietatea mea,si drepturile mele(desi m-a lasat datoare si la casa de pensii,si la banca,si utilitati)si de a avea dreptul sa locuiasca efectiv in casa mea,
daca as fi stiut ca ar fi folosit acea procura,daca societatea de cablu ar fi specificat,acest lucru,obligat,in procesul civil,trebuia citat pt a confirma acel debit,deoarece aceasta companie a profitat de acesta situatie si mi s-a incarcat factura cu o cifra aberanta,deoarece,stiu ca dupa o luna de neplata,se suspenda serviciile,iar pana la finele contractului mai erau 5 luni,max 400 lei,nicidecum 3700 lei.
multumesc.

Alte discuții în legătură

Reprezentant legal,intr-un contract furnizari servicii. camicr camicr Buna ziua am cerut lamuriri intr-o problema detaliata,dar nu am primit raspuns,probabil a fost cererea prea lunga. deci,titular contract furnizari ... (vezi toată discuția)
Executare camicr camicr buna ziua. am mai scris pe acest forum in leg. cu un contract semnat in fals,pe numele meu, la o companie de telecomunicatii.am primit sfaturi si va ... (vezi toată discuția)
Cesionare debite camicr camicr buna seara. am mai scris pe acest forum in leg cu un contract pt furnizari internet,telefonie,facut in numele meu,dar semnatura altei persoane. procesul e pe ... (vezi toată discuția)