avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

buna ziua.
am mai scris pe acest forum in leg. cu un contract semnat in fals,pe numele meu, la o companie de telecomunicatii.am primit sfaturi si va multumesc.
mai am insa niste intrebari,
deci de un an ,mai precis 6 sedinte in proces impotriva companiei,nu citeaza persoana care a semnat in fals,judecatoarea,mi se pare ca nu este impartiala,spunand ca atata timp ca in lipsa mea(eu lucrand in Italia de 6 ani) l-am lasat in casa mea,inseamna ca eram de acord sa imi foloseasca documentele si sa faca in numele meu,cu semnatura lui,contract la internet.
deci,dupa cum functioneaza justitia romana,nu sper sa am castig de cauza.
intrebarea este,daca se intampla sa nu am castig,si imi face executare,eu avand imobil,dar toata aparatura electrocasnica este platita in rate de tatal meu pensionar,fiind pe numele lui,ca acel ecscroc care facut falsul a fugit din casa cu toate lucrurilre mobile,inclusiv cu masina cumparata de mine,dar si la masina a schimbat actele ,fiind initial pe numele fiicei mele,dar in urma plangerii mele la politie,dansul le-a prezentat actele,care erau pe numele lui.
intrebarea este,imi poate executa aparatura electrocasnica care este pe numele tatalui,sau imi face executare direct pe casa,dupa cum s-a si laudat directorul,ca are contractul casei,si voi ramane fara casa ,daca nu platesc.
de platit,nici nu voi plati,deoarece nu cred ca este reala datoria,si apoi nu e normal ca eu sa ma chinui prin italia,sa nu cer ajutor de la stat pt copiii mei studenti,iar justitia sa fie partasa escrocilor care falsifica documente si lasa debite amaratilor de emigranti.deoarece,in 2009,cand am venit din italia in concediu,nu exista nici un cablu,iar facturile,imi vin in continuare la adresa si la ora actuala si apoi,mi se pare suspecta datoria care initial ,cand s-a descoperit contractul fals ,in urma unei somatii,de copiii mei,era de 800.,dar cand s-au dus la sediu sa explice situatia si afland ca sunt in italia,le-a cerut procura (atunci cand s-a semnat contractul de alta persoana pe numele meu,nu s-a mai cerut procura)de la mine pt rezilierea contractului,dar nu inainte de a plati debitul de 3700 ron?????.in prezent s-a ajuns la 5000.si in continuare factureaza ceva ce nu exista.si apoi alta suspiciune,la proces,compania de telecomunicatii a trimis reprezentant doar la 2 sedinte din proces.la urmatoarele 4 au fost absenti.deci procesul se judeca in lipsa lor si totusi in favoarea lor.si apoi e un litigiu pt un contract fals,judecatoarea o interesa viata mea privata in italia,intreband martorul meu,cu cine sunt in italia????desi s- a specificat la dosar ca lucrez ca ingrijitoare la batrana cu alzheimer,inchisa in casa 24 din 24 fara libere si nu ma pot prezenta personal la proces
Cel mai recent răspuns: camicr , utilizator 13:26, 27 Octombrie 2011
O datorie de 800 lei, reprezentand c/v prestari servicii, oricat de mult s-ar "multiplica" (adica-ipotetic, s-ar adauga penalitati, daune-interese, alte cheltuieli, etc.) nu ar putea, legal, sa ajunga la fabuloasa suma de 5000 lei.

Daca nu ati beneficiat de un serviciu si sustineti faptul ca, in mod abuziv vi se solicita sa achitati c/v acestuia...de ce nu ati solicitat, in instanta, efectuarea unei expertize tehnice din care sa reiasa acest fapt?
Puteati solicita si o asigurare de dovezi (conform disp.art.235 si urm. c.proc.civ.), in acelasi sens (adica sa dovediti, in fapt, ca nu beneficiati de acel serviciu si ca...vi se solicita, abuziv, plata acelui serviciu).

Puteti sa va inscrieti in fals, daca aveti suspiciuni, cu privire la lipsa semnaturii dvs. de pe acel inscris pe care il contestati (art.177-184 c.proc.civ.).

Este dificil de emis o parere juridica, fara a cunoaste toate inscrisurile din acel dosar...iar informatiile dvs. sunt mai mult opinii personale...in conditiile in care, procesul este, inca, pe rol.
Cereti sfatul un avocat (altul-nu cel pe care il aveti deja) care sa va lamureasca/formuleze/completeze apararile, dupa studierea dosarului.
Lucrurile sunt incurcate, deoarece banuiesc faptul ca, persoana care a locuit in imobil, in numele dvs. si pentru dvs., a incheiat contractul si a beneficiat de acele servicii.

Ati expus problema dvs. si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
am specificat in septembrie,la alta rubrica cu titlul contract furnizari servicii inscris in fals sub semnatura privata si uz de fals.
dupa cum am scris si acolo.lucrez de 6 ani in italia.in lipsa mea,am lasat prietenul sa locuiasca la mine,(specific ca nu avea mutatie la adresa mea)dar dupa 4 ani de papat banii mei,a crezut de cuviinta sa fuga cu masina ,cump de mine(care,si la aceea a modificat actele care erau pe numele fetei,politia neavand ce face la plangerea facuta de mine ,spunand ca dumnealui le-a aratat documentele ce erau pe numele lui.,cu toata aparatura electrocasnica.lasand,probabil in razbunare,contractul acesta fals si somatii de la EOS.deci....nu pt mine a incheiat acest contract,din moment ce,din 2005 de cand am cumparat casa ,cumulat ,nu am locuit acolo mai mult de 3 luni,si va spun sincer,nu am observat nici un cablu la el in camera,fiica mea,avand in camera ei la alta companie de cablu,DAR CONTRACTUL ESTE INCHEIAT PE NUMELE EI.nu cum a facut acest sarlatan
sunt neputincioasa in aceasta problema deoarece nu pot veni in tara pt ca as risca sa pierd locul de munca,nu am liber deloc pt a merge la un notar sa imputernicesc alt avocat,numai calculatorul acesta ma tine legata de lumea exterioara,caci altfel as fi luat-o pe urmele batranei.
am scris la toate forurile competente,dar on-line,nimeni nu imi ia sesizarea in serios,nu am primit raspuns.
cu avocata nu mai vb la telefon deoarece,a cerut rezilierea,nicidecum anularea contractului,nefiind semnat de mine,si cand am insistat ,a spus ca sa vin eu acasa sa imi reziov problemele,si au mai fost si niste divergente din cauza dosarulului,deoarece,nici dupa 6 luni de la plata onorariului,fara chitanta,nu depuse dosarul pt a deschide procesul.
si alt motiv a fost ca,dumneaei,nu a facut plangere penala,desi i-am platit aparte si pt asta,ci a deschis civil
dovezi ca aceasta persoana s-a folosit de fals,sunt multe,are firma inregistrata,la registru,cu un nr de telefon de fix,si culmea......sediul este inregistrat la adresa imobilului meu,,,alt fals...are magazin on-line,post de radio...avocata stie toate astea,dar vad ca nu le-a notificat la dosar.
voiam sa stiu daca totusi nu am castig de cauza,are dreptul,o companie srl,sa faca executare imobiliara,desi mi se pare aberanta suma ce mi-o imputa.
si ca sa platesc alte taxe pt expertize nu am deoarece am acel sarlatan m-a lasat cu datorii mari si la altele si am si 2 studente de intretinut
Am mentionat, in mesajul anterior, ca va puteti inscrie in fals, in cadrul procesului civil (privind rezilierea contractului respectiv), conform disp. prevazute de art.183 C.proc. civ.

Mai puteti invoca si inopozabilitatea contractului, fata de dvs., pe aspectul falsului, solicitand, in subsidiar si nulitatea absoluta a acelui inscris.

Gasiti nr. de dosar si termenul, aici:[ link extern ] /

Formulati in scris, cererea de inscriere in fals, pe aspectul lipsei semnaturii dvs. de pe acel inscris, cerere pe care o puteti trimite prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, la instanta/dosar, anexand dovezile ce fac imposibila prezentarea dvs. la acest proces.

Ipotetic, daca va exista o hotarare judecatoreasca definitiva si veti fi obligata la plata unor debite/sume, in situatia in care nu le veti achita, creditorul va incepe executarea silita asupra bunurilor dvs. (imobil-in speta).

Daca doriti sa va dovediti nevinovatia, trebuie sa achitati c/v expertizelor (grafologica-in speta).
Cheltuielile efectuate cu acest proces le veti recupera daca veti castiga procesul (a se vedea disp. art.274 c.proc.civ.).

Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
va multumesc mult.
sper sa nu fie tarziu sa trimit in scris tot ce m-ati sfatuit deoarece pe 2 nov este o alta sedinta.a saptea.
am sa vb cu avocata sa amane pt o alta data ,sa pot trimite scrisoare catre instanta .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris in fals sub semnatura privata contract furnizari serv.internet ,telefonie camicr camicr lucrez in italia de 6 ani.in tara revin pt 2 sapt in fiecare an.pt a-mi administra casa am lasat in grija concubinului,trimitand in 4 ani cat a stat in ... (vezi toată discuția)
Inaintarea dosarului la parchet camicr camicr buna ziua, va rog sa imi spuneti,care este termenul limita pt a sta un dosar in arhiva judecatoriei,si a nu se inainta la parchet,cum s-a dispus. in procesul ... (vezi toată discuția)
Prescriptia camicr camicr va rog sa imi spunti daca fac plangere penala,pt inscris in fals sub semnatura privata si uz de fals,fapta e prescrisa,deci,in aug 2009,persoana a semnat in ... (vezi toată discuția)