lucrez in italia de 6 ani.in tara revin pt 2 sapt in fiecare an.pt a-mi administra casa am lasat in grija concubinului,trimitand in 4 ani cat a stat in casa,21400 euro.atat de bine ce a administrat ca a fugit cu 2 masini si aparatura electronica si electrocasnica,si cu datorie la soc de cablu de 5000 ron,care nici macar nu stiu daca e reala datorie,deoarece dansul a semnat un contract in fals,numele meu,semnatura lui.
am platit onorariu avocat sa ma ajute cu aceasta problema,anul trecut in iulie.
doamna avocat a luat la cunostinta cine e faptasul inscrisului in fals,dar nici dupa 5 sedinte nu l-a chemat in instanta pt a confrunta semnatura.imi tot cere mie dovezi,dar in acea perioada ,lucram fara forme legale,si apoi nu ointeleg de ce nu a deschis proces penal.e total dezinteresata de aceasta cauza,prelungeste la nesfarsit procesul.nici nu mi-a dat chitanta pt onorariu ,nu am nimic la mana pt a o recla ma la barou.va rog dati-mi un sfat,ce pot face deoarece imi e frica pt ca acel directoras m-a amenintat ca pierd casa daca nu platesc,si nu vrea in rate,vrea toata suma.
va multumesc.
dar as vrea sa stiu daca pot face plangerea prin scrisoare recomandata din italia.
lucrez ca ingrijitoare la batrana cu alzheimer si am liber doar duminica,nu am posibilitate sa ajung la un notar sa imputernicesc pe cineva in tara.
domnule avocat,
in leg cu problema mea,sunt noi amanunte
azi a mai fost o sedinta in procesul cu contractul fal,
doamna avocat a citat martorul meu,dar judecatoarea nu vroia sa consemneze marturia
a tipat la avocata,a tipat la fiica mea care este insarcinata,
spunea ca persoana care a semnat in numele meu avea tot dreptul sa faca contract la furnizari servicii odata ce a fost voia mea sa stea in casa mea si sa aiba grija de copii mei.
dar specific ca fiica cea mare a locuit la prietenul ei iar cea mica,fiind minora pe atunci,locuia la parintii mei.de unde a scos judecatoarea ca a avut grija de copii mei?
aici nu e curat....
din ce stiu,fapta se incadreaza ca fapta penala,nu stiu de ce dumneaei intra in amanunte de familie ce nu o privesc
si apoi,copii au vazut azi dosarul.
in dosar cererea este gresita,eu am cerut anulare de contract,nicidecum reziliere
oi sterge eu babe de mizerie,sunt o persoana ratacita prin lume,dar am pregatire scolara,sa fac diferenta intre reziliere si anulare contract
nu inteleg de ce se cramponeaza cei de la compania de cablu,cat am dat la avocata si pt proces,le plateam lor si se incheia tot,dar suspect e ca directorul firmei a specificat ca are contractul casei mele,si ca putin ii pasa ca il dau in judecata
va rog sa imi spuneti daca pot cere schimbarea judecatorului sau a procesului in alta localitate.
sau daca pot trimite sesizare la anticoruptie
va multumesc
Avea dreptate judecatoarea, el avea dreptul sa incheie contracte de furnizari servicii pe adresa dumneavoastra daca l-ati lasat sa stea la dumneavoastra in casa, in numele LUI. Si pe raspunderea furnizorului, daca va faceau gauri aditionale prin pereti/usi si dumneavoastra nu v-ati dat acordul in acest sens. Eu am o mare suspiciune aici ca ceva nu-i in regula cu avocata dumneavoastra, care trebuia sa specifice foarte clar daca cere reziliere sau anulare. Nu vad cum poti cere rezilierea unui contract nul
mai inainte de orice solicitati companiei de cablu sa va comunice - la adresa uneia din fete copiile tuturor documentelor prezentate la semnarea contractului: act casa si carte identitate ca sa vedeti a cui c.i. a fost prezentata - a dvs.? reveniti cu rspunsul
ar fi teribil de ciudat ca agentul comercial al c.de cablu sa fi incheiat contractul in numele unei doamne dar prezent fiind un domn, banuiesc ca domnul nu era travestit in femeie
cereti si o copie a contractului, sa vedeti semnatura
daca semnatura nu este a dvs., atunci faceti o plingere penala pt. fals si uz de fals , va mai invata totusi avocata si noi pe forum, va constituiti si parte civila
plingerea o puteti trimite si din Italia cu posta la parchetul local si dati adresa de comunicare din Romania
va puteti constitui parte civila in procesul penal, puteti introduce si actiune in anulare a contractului
reveniti mai intii cu detalii
Executare
camicr
buna ziua.
am mai scris pe acest forum in leg. cu un contract semnat in fals,pe numele meu, la o companie de telecomunicatii.am primit sfaturi si va ... (vezi toată discuția)