avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscris in fals sub semnatura privata contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscris in fals sub semnatura privata contract furnizari serv.internet ,telefonie

lucrez in italia de 6 ani.in tara revin pt 2 sapt in fiecare an.pt a-mi administra casa am lasat in grija concubinului,trimitand in 4 ani cat a stat in casa,21400 euro.atat de bine ce a administrat ca a fugit cu 2 masini si aparatura electronica si electrocasnica,si cu datorie la soc de cablu de 5000 ron,care nici macar nu stiu daca e reala datorie,deoarece dansul a semnat un contract in fals,numele meu,semnatura lui.
am platit onorariu avocat sa ma ajute cu aceasta problema,anul trecut in iulie.
doamna avocat a luat la cunostinta cine e faptasul inscrisului in fals,dar nici dupa 5 sedinte nu l-a chemat in instanta pt a confrunta semnatura.imi tot cere mie dovezi,dar in acea perioada ,lucram fara forme legale,si apoi nu ointeleg de ce nu a deschis proces penal.e total dezinteresata de aceasta cauza,prelungeste la nesfarsit procesul.nici nu mi-a dat chitanta pt onorariu ,nu am nimic la mana pt a o recla ma la barou.va rog dati-mi un sfat,ce pot face deoarece imi e frica pt ca acel directoras m-a amenintat ca pierd casa daca nu platesc,si nu vrea in rate,vrea toata suma.
Cel mai recent răspuns: camicr , utilizator 10:39, 22 Septembrie 2011
va multumesc mult pt sfaturi.sunt mai linistita acum,deoarece avocata imi spuse ca am posibilitatea sa pierd casa.
am sa trimit scrisoare la parchet pt inceput si am sa caut alt avocat.
pacat de istoria si stramosii nostri,iubesc pamantul,dar sunt dezamagita de justitia si coruptia din romania.
habar nu au cei de acasa cat de oropsiti suntem aici,cum suntem priviti si ce cred despre noi
am cunoscut aici doamne,care in tara erau profesoare,dar aici erau umilite,ca si cum am fi venit din lumea a treia
persoane care ma intrebau daca noi avem cartofi in tara,etc.....
.habar nu au unde se afla Romania,pe harta iar noi,ingrijitoarele,suntem majoritatea cu minim,studii medii,si cursuri de policalificare.
va multumesc din nou,pt rabdarea de a-mi urmari problema.
multa sanatate

Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
camicr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inaintarea dosarului la parchet camicr camicr buna ziua, va rog sa imi spuneti,care este termenul limita pt a sta un dosar in arhiva judecatoriei,si a nu se inainta la parchet,cum s-a dispus. in procesul ... (vezi toată discuția)
Executare camicr camicr buna ziua. am mai scris pe acest forum in leg. cu un contract semnat in fals,pe numele meu, la o companie de telecomunicatii.am primit sfaturi si va ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar penal aflat in faza de cercetare penala camicr camicr buna seara,va rog sa imi spuneti daca s-a procedat corect; in luna ianuarie 2011,am deschis proces civil,ordonanta presedintiala,impotriva unei companii de ... (vezi toată discuția)