concubinul meu,a semnat in numele meu un contract de furnizari telecomunicatii(semnatura lui reala)eu,la acea perioada lucram in italia,in 2007,(din 2005 si in prezent,lucrez in italia)am aflat de acest contract,in 2010,in urma evacuarii acestui individ,din locuinta mea,cand am primit o somatie de la o firma de recuperari.
cum,din cauza serviciului nu pot veni in tara,am mandatat avocat,singura mea cerinta a fost inopozabilitatea contractului fata de mine,pe aspectul falsului,si solicitarea nulitatii acelui inscris.
nici acum,dupa un an jumate de cand am platit avocat nu stiu ce se intampla,de ce nu il citeaza pe individ pt a se face verificare de scripte.
se amana si se amana la infinit ,cauza,ba pt intampinare,ba pt interogatoriu,pt administrare de probe,si cand am insistat la avocata de ce nu il cheama in instanta,zice ca l-a citat la adresaxxxxxx,dar acea adresa e la imobilul meu......
cand eu am specificat noua lui adresa,si apoi,nici la adresa mea nu a venit citatia pt dansul..
cand i-am sp asta avocatei,a sp ca si asa chiar daca venea nu ar fi recunoscut,si ca nici nu e obligat sa se prezinte nici in urma citatiei,,,,,?????
ca treb sa se faca expertiza grafologica,dar ma nelamureste un lucru,daca eu nu recunosc ca fiind semnatura mea,solicitand nulitatea inscrisului,de ce nu scrie la just.ro amana cauza pr expertiza ci scrie ca se amana pt a se reveni cu adresa catre parat?
am intrebat av,si mi-a sp ca instanta a cerut lamuriri detaliate a contractului,derularea,valoarea.
dupa 8 sedinte,aceasta companie nu a venit cu pretentii,nu a fost prezenta in instanta,
intrebarea mea este;
1)nu este lege in care obliga martorul sa se prezinte la proces,mai ales ca i se atribuie o semnatura pusa in numele alteia pe un contract.
2)daca eu,ca reclamant,am cerut nulitatea absoluta,de ce instanta insista la compania care nici nu se sinchiseste sa fie prezenta la proces,sa vina cu (va scriu cum mi-a sp avocata.....pt a se vedea derularea contractului si valoarea debitului.
3)COMPANIA DEJA A CESIONAT O PARTE DIN DATORIE LA O FIRMA DE RECUPERARE,DECI MA ASTEPT SA FIU DATA IN JUDECATA SI DE ACEEA FIRMA.deoarece am primit somatie deja.
dar important este ca a cesionat datoria in urma sesizarii mele la directorul societatii ca fiind fals,contractu
3)COMPANIA DEJA A CESIONAT O PARTE DIN DATORIE LA O FIRMA DE RECUPERARE,DECI MA ASTEPT SA FIU DATA IN JUDECATA SI DE ACEEA FIRMA.deoarece am primit somatie deja.
Constientizati diferenta de interes ;dvs doriti ca partea semnatara a contractului sa se prezinte in instanta,ca sa lamureasca aspectele pe care le doriti dvs de lamurit, in conditiile in care furnizorul de servicii,deja a cesionat dreptul de recuperare a debitului acumulat in numele dvs catre recuperator
Analizati oportunitatea inlocuirii aparatorului dvs
multumesc.ati inteles bine.asta am insistat de un an jumate la avocat,si nu m-a inteles,vroaiam sa vad daca si datoria e reala,din moment ce eu am lipsit din tara,deoarece,initial,mi-au sp ca e un debit de 800 si cand au aflat ca lucrez in italia,am primit factura de 3700 ron,asta era in iul 2010
si s-a mai adaugat inca 14 luni de atunci cu un abonament lunar de 110 ron,suspect,ca trimit in continuare facturi cand dosarul edte pe ordonanta presedintiala.