avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită partaj
Discuție deschisă în Executare silită

partaj

ce se intampla cand casa scoasa la vanzare, in urma neplatii sultei, nu are acte in regula. va explic, nu am acte de buna vecinatate. nu sunt respectati cei 1-1.50 mt. din hatul cu vecinii.
Cel mai recent răspuns: vasyly , utilizator 23:37, 22 Septembrie 2010
Nu are nici o relevanta distanta fata de vecin,
iar executarea silita va continua!
multumesc mult de raspuns, totusi inteleg ca executarea va continua, dar cum se poate vinde casa la licitatie, atat timp cat nici unul din vecini nu-i va face acte de buna vecinatate noului cumparator. casa se gaseste cu doua laturi in curtea vecinilor, atat in stanga cat si in dreapta. cand s-a facut proiectul pt deviz, proiectantul a inchis un ochi, iar acum in urma partajului sotul nu are de unde sa-mi dea partea ce mi se cuvine, de 30% din valoare, si nici eu , nu am de unde-i plati lui cei 70% ce i se cuvin lui, pt a intra eu in posesia casei. deci casa se va scoate la vanzare. dar vecinii, refuza sa fac acte de buna vecinatate. deci nu va fi nici un cumparator. ce se va intampla in acest caz.
sa va explic mai bine: in urma partajului, sotul a intrat in posesia casei, iar mie va trebui sa-mi plateasca 30% din valoare, bani pe care nu-i are. deci in acest caz, cred ca va trebui sa-i platesc eu lui 70% partea lui, ca sa pot intra in posesia casei, si cum nici eu nu-i am, atunci ce se va intampla? ce trebuie sa fac? casa nu se poate vinde deoarece , cum v-am explicat, nu are acte de buna vecinatate , cu vecinii, suntem intrati pe pamantul lor, cu constructia. ei vor cere demolarea casei, au dreptul sa o faca prin lege, sau va cere o suma enorma de bani, pt a ne semna actele de buna vecinatate. oricum , nu cred ca vor semna aceste acte niciodata, tocmai pt a nu se putea vinde casa, vecinii fiind, unul fratele sotului, iar celalalt unchiul . deci , in acest caz, ce se poate face?. va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta vasyly vasyly cine poate sa-mi spuna daca , sulta se poate plati in rate, si cand si in ce conditii se face. multumesc. (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Hota/cos spre proprietatea vecinului carmen24 carmen24 Buna ziua, De cativa ani de zile vecinii din fata casei noastre si-au montat pe peretele din spatele casei un mic burlan (maxim 20 cm) care este ... (vezi toată discuția)