avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act constitutiv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act constitutiv

Cum se poate obtine un nou act constitutiv sau o dovata ca suntem actionarii daca firma e inpartita in mai multi asociatii dupa cum urmeaza 51% un singur si 49% din firma se imparte la 26 de actionari. Mentionez ca cel cu 51 % detine actele si restul nu avem absolut nici un act iar firma a fost scoasa in insolventa si in curs de a fi scoasa si in faliment. Procesul dureaza de aproximativ 2 ani si noi cei 49 % am fost anuntati abia acum cand am fost chemati intr-un proces separat de catre administratorul judiciar.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
little_angel1151, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 11:47, 21 Septembrie 2010
de la ORC se pot obtine orice fel de copii certificate precum si certificate constatatoare/extrase de registru.
Am inteles ca la ORC trebuie sa mearga administratorul firmei si administratorul firmei nu mai este de gasit
mda, ar trebui delegatie stampilata si semnata de administrator.....si se pot obtine aceste acte.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare activ orca orca O situatie interesanta O S.A.. este constituita din 6 actionari din care 5 sunt persoane fizice de cetatenie romana, care detin impreuna 51 % din capital, ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din firma salesman salesman Suntem 2 asociati/ administratori in firma ( cu parti sociale 50% fiecare) care societate a fost constituita si inmatriculata in 29 MAI 2008. Dupa 10zile \" ... (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)