avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asistent maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asistent maternal

As vrea sa stiu daca continutul legii privind asistentii maternali prevede explicit ca acestia trebuie sa fie casatoriti. Azi am fost informata de autoritatea de asistenta sociala si protectia copilului Salaj ca nu este posibil sa devi asistent maternal fiind necasatorit.
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2010
natalygb, utilizator
Cel mai recent răspuns: codrutavlad , utilizator 15:11, 21 Septembrie 2010
Din cate cunosc , aceasta nu este o conditie obligatorie!
Persoana care doreste sa devina asistent maternal nu trebuie sa fi suferit o condamnare definitiva pentru comiterea cu intentie a unei infractiuni sa nu sufere de boli transmisibile. Acestea sunt conditii imperative!
la DGASPC Salaj au functionat dintotdeauna alte legi(cu ghilimelele de rigoare).cunosc cazuri concretein care s-a actionat dupa ureche sau dupa bunul plac al doamnei director.referitor la intrebarea dvs, casatoria nu este un aspect obligatoriu pentru a deveni asistent maternal profesionist!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent maternal ContSters94259 ContSters94259 Doresc sa fiu asistent maternal,trebuie sa renunt la serviciul meu actual? (vezi toată discuția)
Asistent maternal....conditii mihasava35 mihasava35 Buna ziua....Sunt casatorita de 4 ani,si am un baietel de 2 ani..As vrea sa devin asistent maternal,ptr ca de cand ma stiu iubesc copii,si asta e ceea ce imi ... (vezi toată discuția)
Salarizare iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! Cat se plateste o bona(cu contract) pentru un program de lucru 8-17 luni-vineri? Se poate angaja o bona cu contract pentru program de lucru ... (vezi toată discuția)