avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Asistent maternal....conditii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Asistent maternal....conditii

Buna ziua....Sunt casatorita de 4 ani,si am un baietel de 2 ani..As vrea sa devin asistent maternal,ptr ca de cand ma stiu iubesc copii,si asta e ceea ce imi place sa fac(sunt bona de 20 de ani),..Am o proprietate,am masina,conditii ptr aducerea unui ingeras alaturi de al nostru...Intrebarea mea e,daca pot devenii asistent maternal,fiindca,sotul meu,acum ceva ani,8 la numar,a suferit o condamnare,ptr 2 infractiuni,furtul unei butelii si scandal cu vandalizare intr-un restaurant.A facut inchisoare,fiind eliberat in dec 2007,iar reabilitarea nu a facut-o..Daca ar face acea reabilitare,as intampina probleme in a devenii asistent maternal?
Multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Cu respect.

Alte discuții în legătură

Asistent maternal natalygb natalygb As vrea sa stiu daca continutul legii privind asistentii maternali prevede explicit ca acestia trebuie sa fie casatoriti. Azi am fost informata de autoritatea ... (vezi toată discuția)
Daca ai suferit o condamnare mai poti obtine un permis auto? mihasava mihasava Buna ziua...as vrea sa stiu daca,o persoana ce a suferit o condamnare de 3 ani ptr furt,isi poate obtine un permis auto,nefacandu-si acea ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)