avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca ai suferit o condamnare mai poti obtine un permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca ai suferit o condamnare mai poti obtine un permis auto?

Buna ziua...as vrea sa stiu daca,o persoana ce a suferit o condamnare de 3 ani ptr furt,isi poate obtine un permis auto,nefacandu-si acea reabilitare......
multumesc pt raspunsuri...
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:34, 25 Decembrie 2011
Scoateti cazierul si il depuneti la dosar asa cum e, conditia in cazul dvs e sa nu fi furat un autovehicul
art 33 din regulamentul de aplicare oug 195/2002
e) să nu fi fost condamnată, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice sau de omor, lovire ori vătămare cauzatoare de moarte, vătămare corporală gravă, tâlhărie sau de furt al unui autovehicul;


Da, se poate dar sa nu fi fost condamnat pt furt de autovehicule, omor deosebit de grav sau vatamare corporala grava sau talharie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul judiciar costicapopescu costicapopescu Va salut, as dori sa va adresez o intrebare >> in luna martyie am fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat si acum as dori ... (vezi toată discuția)
Permis conducere (studii 8 clase) ioana_ioana1010 ioana_ioana1010 se poate obtine permis de conducere pt profesionisti(c d e)daca persoana in cauza are doar 8 clase ? (vezi toată discuția)
Dosar penal oug 195-legalitate sniper sniper In ziua de 03.07.2008 m-am prezentat la S.P.R. Iasi pentru a fi programata pentru sustinerea examenului in vederea obtinerii permisului de conducere.Acest ... (vezi toată discuția)