avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somer masterand?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somer masterand?

Poate o persoana inregistrata ca somer si care primeste indemnizatie sa se inscrie si sa urmeze cursuri de masterat la stat?
Cel mai recent răspuns: tinki , utilizator 14:02, 22 Septembrie 2010
Nu exista nici o incompatibiliotate sa se inscrie la masterat important este sa nu obtina venituri mai mari decit indemnizatia de somaj
Multumesc!
Daca ati fost inregistrat ca somer provenit din absolvent veti pierde indemnizatia de somaj daca va inscrieti la alta forma de invatamant.
Nu, sunt somer provenit din munca.
Atunci veti primi indemnizatia de somaj in continuare.

Alte discuții în legătură

Somer care se inscrie la facultate andreeaddeea andreeaddeea Buna, In prezent beneficiez de indemnizatie de somaj si as vrea sa ma inscriu la inca o facultate, pt cea pe care o am nu ma mai ajuta :yes: . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare angajat masterand, somaj Codrys Codrys Buna ziua, am si eu o nelamurire. Firma unde lucrez face disponibilizari si prin urmae sunt trecuta pe lista celor ce vor fi dati in somaj, doar ca eu urmez ... (vezi toată discuția)
Sunt in somaj din campul de munca, pierd somajul daca ma inscriu la master? selgros23 selgros23 in timpul facultatii am fost angajat la o firma timp de 5 ani, firma respectiva m-a bagat in somaj. acum vreau sa ma insciu la master pierd cumva somajul? (vezi toată discuția)