Buna,
daca nu am primit nici o notificare din partea bancii unde am creditele pana la data de 20.09.2010 inclusiv, si implicit nu am ridicat actul aditional, se considera "acceptare tacita" a prevederilor din el???
Multumesc.
Buna,
daca nu am primit nici o notificare din partea bancii unde am creditele pana la data de 20.09.2010 inclusiv, si implicit nu am ridicat actul aditional, se considera "acceptare tacita" a prevederilor din el???
Multumesc.
posibil sa-l considere "acceptat tacit":rolleyes:, dar il puteti contesta oricand, in interiorul termenului legal de prescriptie.
Multumesc mult.
Astazi am fost la banca si mi s-a spus ca ei nu fac notificari ci daca se duce clientul sa ceara AA e ok, daca nu iar e ok ca ei nu modifica nimic. !!!!!! Si ca este o notificare generala facuta pe site-ul bancii. Ce parere aveti?
exact aceasta problema o am si eu la al 2-lea credit al meu. si mai e o problema : singurul sediu din tara a bancii respective e in bucuresti si eu-s din suceava...am facut un credit cand am cumparat niste bunuri din magazin(SV) in valoare de 3100ron si tre sa dau 6000ron inapoi...astept si eu raspuns...ms...am rata fixa