avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare obligatorie??
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare obligatorie??

Buna,
daca nu am primit nici o notificare din partea bancii unde am creditele pana la data de 20.09.2010 inclusiv, si implicit nu am ridicat actul aditional, se considera "acceptare tacita" a prevederilor din el???
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Negura Liliana , utilizator 18:54, 21 Septembrie 2010
marisal a scris:

Buna,
daca nu am primit nici o notificare din partea bancii unde am creditele pana la data de 20.09.2010 inclusiv, si implicit nu am ridicat actul aditional, se considera "acceptare tacita" a prevederilor din el???
Multumesc.

posibil sa-l considere "acceptat tacit":rolleyes:, dar il puteti contesta oricand, in interiorul termenului legal de prescriptie.
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
Multumesc mult.
Astazi am fost la banca si mi s-a spus ca ei nu fac notificari ci daca se duce clientul sa ceara AA e ok, daca nu iar e ok ca ei nu modifica nimic. !!!!!! Si ca este o notificare generala facuta pe site-ul bancii. Ce parere aveti?
exact aceasta problema o am si eu la al 2-lea credit al meu. si mai e o problema : singurul sediu din tara a bancii respective e in bucuresti si eu-s din suceava...am facut un credit cand am cumparat niste bunuri din magazin(SV) in valoare de 3100ron si tre sa dau 6000ron inapoi...astept si eu raspuns...ms...am rata fixa
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2010
Negura Liliana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale ord. 50 ContSters740 ContSters740 Buna ziua Ma inscriu, probabil, alaturi de multi altii care au probleme cu bancile dupa intrarea in vigoare a faimoasei Ord. 50. Am primit o scrisoare de la ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare a creditului... mi_simonet mi_simonet Astazi am fost chemata sa semnez actul aditional la contratul de credit initial cf ord 50/2010. In acest act aditional exista in continuare \"comisionul de ... (vezi toată discuția)
Dobanda fixa sau variabila, conform oug 50/2010? mirabelaeliza mirabelaeliza Buna ziua, intrebarea ar fi: ce credeti dvs ca este mai bine, sa optez pentru o dabanda fixa de 7.95%/an pentru un credit in euro sau o dobanda variabila? ... (vezi toată discuția)