avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reprezentant legal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reprezentant legal

Buna ziua,
tatal meu impreuna cu fratele sau detin 17 % dintr-o casa in Bucuresti, restul apartine persoanei care a intretinut-o pe mama lor pana la deces.
Actualul proprietar majoritar e dispus sa rascumpere restul de 17% din proprietate iat tatal si unchiul meu sunt de acord.
Problema este ca tatal meu fiind in varsta si nu se poate deplasa de la domiciliu, ce trebuie sa fac pt a-l putea reprezenta in aceasta tranzactie (sa pot sa merg eu in locul lui la Bucuresti si sa am dreptul sa semnez actul de vanzare-cedare).
Stiu ca treaba se poate rezolva prin notar, ce acte trebuie, cat costa aproximativ si daca se poate ca notarul sa se deplaseze la domiciliul tatalui ?

Va multumesc anticipat pt ajutor.
La notar nu va trebuie decat datele cu privire la dosarul prin care se dezbate mostenirea. Puteti solicita notarului sa se prezinte la domiciliul tatalui in baza unei adeverinte medicale care atesta faptul ca tatal dv. nu se poate deplasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune partiala nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As avea si eu urmatoarea solicitare pentru persoanele care ma pot ajuta: Bunicii mei paterni, decedati in urma cu cativa ani, au posedat cateva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu a decedat acum multi ani. nu s-a dezbatut ... adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua, tatal meu a decedat acum multi ani. Nu s-a dezbatut succesiunea intre fratele, mama si mine. Ideea e ca tatal a avut 9 frati si au avut destul de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)