avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea 85/2006
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea 85/2006

ce se intampla in cadrul unui proces dev insolventa daca debitorul nu are bunuri care sa acopere masa credala?
Cel mai recent răspuns: printessa172005 , utilizator 22:03, 11 Octombrie 2010
Buna seara .
Daca nu sunt bunuri indestulatoare si daca creditorii sau lichidatorul nu introduc actiune de raspundere personala a administratorului firmei,atunci lichidatorul poate cere inchiderea procedurii si radierea firmei,in baza art.131 din lege,pentru lipsa de bunuri .
Marius Bote .
dar daca, de exemplu daca in averea debitorului se gasesc o parte din bunuri ( sa zicem 30 %) acele se mai impart la masa credala?
da
va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru atentia acordata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firmelor ana28b ana28b am o intrebare. o firma care este insolventa si are un credit la o banca. Cum isi recupereaza banca banii daca activele firmei sunt doar 2 calculatoare si nu ... (vezi toată discuția)
Firma debitoare in insolventa yme yme Buna ziua , Am introdus la executare la un BEJ un BO refuzat de banca firmei debitoare .Intre timp firma a intrat in insolventa .Timp de 3 luni nu am primit ... (vezi toată discuția)
Firma insolventa datorii anulate? gabizugravel gabizugravel Daca o firma a fost declarata insolventa,atunci datoriile vor fi anulate?Administratorul daca refuza sa plateasca datoriile si neavand nici bunuri ... (vezi toată discuția)