avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... carte de munca/ contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

carte de munca/ contract drepturi de autor

Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt avantajele si dezavantajele mele ca angajat in cadrul unei firme unde lucrez momentan pe contract drepturi de autor si jumatate cu carte de munca.Care sunt dezavantajele trecerii doar pe contract cu drepturi de autor pentru ca sunt nevoita sa aleg una din cele doua variante, cum sunt platite contributiile la cas si cine le plateste in fiecare din cazuri.Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract cesiune drepturi de autor BiaS BiaS Buna ziua. va rog sa ma jutati cu mai multe detalii referitoaare la contractul de cesiune de drepturi de autor. Firma la care lucrez pentru a-si reduce ... (vezi toată discuția)
Dda-uri sau contract c_andreea c_andreea Buna ziua, Am o intrebare care poate parea putin ciudata dar as avea nevoie de un raspuns: care este varianta mai buna din urmatoarele doua- jumatate din ... (vezi toată discuția)
Plata din strainatate pentru editare de carte in limba romana anghelivan anghelivan Daca sunt persoana fizica independenta (freelancer) si am o comanda din Germania pentru a edita niste carti (text si imagini), adica sa fac traducerea in ... (vezi toată discuția)