avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lichidare credit restant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lichidare credit restant

Buna ziua, am si eu o intrebare.
am un credit de nevoi personale, credit facut pe baza de buletin, am ramas cu ratele restante, azi am discutat cu o domnisoara din partea bancii care imi spunea printre altele ca la creditul pe care il mai am de achitat in valoare de 2500 lei, as putea avea un discount (deoarece am zis ca vreau ca retele sa mi se scada ca nu pot achita o suma mai mare lunar)daca achit luna aceasta 649 lei si luna viitoare inca 649 de lei si atunci ma voi scapa de credit si inchei absolut orice cu banca.Intrebarea mea este se poate asa ceva ca de la o suma de 2500 sa accepte banca numai 1300 lei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:01, 21 Septembrie 2010
se poate, poate ca acea datorie e prescrisa si mai bine conving datornicul sa dea o suma mica decat sa piarda tot.
Bancile nu prea recurg la discounturi in favoarea debitorului daca exista un debit cert si daca acesta nu este prescris.Mare atentie ,convorbirile telefonice nu au nici o valoare,conteaza doar ce este negru pe alb.
Da prescriere nu are cum sa fie, de la ultima rata achitata in noimbrie 2009, nu au trecut 3 ani, cam atat trebuie sa treaca, sa se prescrie, e adevarat?Iar creditul meu are data scadenta in martie 2011.
nu e prescrisa datoria, vb cu ei sa va trimita in scris suma pe care o aveti de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare - rest ramas de plata ioana_mt ioana_mt Buna seara si bine v-am gasit. Ma regasesc si eu in postura de a cere un sfat privitor la doua sume pe care am aflat ca le-as avea de plata. Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)