avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Posesor PFA. Pot infiinta alt PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Posesor PFA. Pot infiinta alt PFA?

Buna ziua,
Detin un PFA cu norma de venit (IT).
Pot infiinta alt PFA in aceleasi conditii?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mariana_marian1778 , utilizator 10:28, 22 Septembrie 2010
Numai daca-l radiezi pe primul.Doua PFA-uri pe acelasi nume nu merge.Doar daca-l faci pe numele altei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala - impozit si altele alina3310 alina3310 Buna ziua, As dori sa infiintez impreuna cu sotul meu o intreprindere familiala; avem amadoi nevoie de cate un PFA pentru plata unor servicii in domeniul ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor la pensii si sanatate dupa terminarea somajului, pfa doinadavidescu doinadavidescu Buna ziua ! Perioada de somaj platit a incetat si as dori sa platesc in continuare contributiile pt pensie si sanatate. Am un pfa inregistrat care din ... (vezi toată discuția)