avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume dupa divort, pt recasatorire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume dupa divort, pt recasatorire

Buna ziua!

Locuiesc in Marea Britanie si am divortat de sotul meu din Romania. Acum as dori sa ma recastoresc in UK, dar nu mi-am schimbat inca numele dupa divort.
As dori sa stiu daca trebuie sa il schimb, sau ma pot casatori si schimba numele direct de la fostul nume de casatorie la noul nume de casatorie.
Deasemenea, sunt obligata sa imi schimb buletinul sau numai pasaportul?

Va multumesc mult!

Lavinia
Cel mai recent răspuns: mantissa , utilizator 16:56, 21 Septembrie 2010
Daca prin sentinta de divort s-a mentionat ca reveniti la numele purtat anterior casatoriei, sunteti obligata sa va schimbati toate actele pe numele respectiv.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. ... Ana Maria Pandelas Ana Maria Pandelas Bună ziua! Am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. Am divorțat în urmă cu 3 ani, dar încă nu am schombat numele după divorț. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort cronista54 cronista54 Buna ziua, acum 17 ani am divortat si in hotararea de divort s-a stabilit ca trebuie sa revin la numele dinaintea casatoriei. Am ignorat acest lucru, am ... (vezi toată discuția)
Pasaport dupa divort LUMI39 LUMI39 sunt divortata de un an,am cerut schimbarea numelui dupa divort cu cel avut anterior casatoriei.as vrea sa stiu daca mai pot calatori cu pasaportul pe numele ... (vezi toată discuția)