ce document se poate face intre mama si fiu pentru a detine o suprafata de teren ,in afara de titlu de proprietate,dar care sa aiba acelasi drept ca proprietar?
intrebarea este de genul: "ce este acelasi dar si diferit?" nimic. va poate ceda uzufructul si sa ramana cu nuda proprietate sau va cedeaza proprietatea. puteti face un contract de inchiriere pentru o perioada lunga de timp cu clauze care sa faca rezilierea lui neeconomica ... 1000 de lucruri se pot face ... insa nu merge asa
spuneti-ne in romana ce doriti sa obtineti iar noi va spunem cum se face.
intrebarea ar fi vreau sa ridic o casa in aceeasi curte cu soacra mea care e proprietara dar as dori lsa posed si eu acte asupra terenului respectiv .se poate face un act de mostenitor ceva?iti confera dreptul de proprietar acest act?
Se face dezmembarera unei parti din teren si aceasta, identificata sub un nou numar cadastral vi se vinde sau vi se doneaza si puteti construi in siguranta.
Uzufruct viager
annabell
uzufructul viger reprezinta un drept real de proprietate? Daca o proprietate este donata cu drept de uzufruct viager si in perioada respectiva exista in ... (vezi toată discuția)
Proprietari sau nu?
marianabrt
buna seaemara tuturor,am si eu o problema daca cineva ma poate sfatui.la sfrsitul anului trecut eu si sotul meu am ajutat financiar pe soacra mea la cumpararea ... (vezi toată discuția)