avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... am facut c.i.f,ptr. o asociatie nonprofit,acesta este ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

am facut c.i.f,ptr. o asociatie nonprofit,acesta este si c.u.i?,ce mai trebuie sa fac?

ce mai trebuie sa fac,dupa c.i.f?,stampila,chitantier...,de unde se fac?,contract model de sponsorizare?,cum si de unde in general...,multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 29 Septembrie 2010
[ link extern ]
[ link extern ]
www.google.com pt contract sponsorizare
Stampila o comandati la centrele care fac asa ceva ... tipizate contabile se pot cumpara de la societatile care vand.

Model de contract de sponsorizare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura + chitanþã pentru prestãri servicii traduceri forbudenfrukt forbudenfrukt buna, am si eu o intrebare. Daca sunt traducator autorizat dar nu am chitantier sunt obligat sa eliberez factura? ideea este ca nu imi castig existenta din ... (vezi toată discuția)
Situatie incasari cote intretinere akadea akadea va prezint o situatie pe care o intalnesc si sunt in cautarea unor opinii despre cum ar trebui procedat. in urma demiterii administratorului asociatiei, se ... (vezi toată discuția)
Preluare contabilitate asociatie proprietari sorin_a sorin_a Trebuie sa preiau contabilitatea unei asociatii de proprietari care este in curs de infiintare. Am cateva intrebari: - cum se incepe contabilitatea unei ... (vezi toată discuția)