avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card DIVERTA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card DIVERTA

Buna ziua,

Pe data de 26 aug anul curent am solicitat inchiderea unui cont card Diverta B** Finance platind suma aferenta administrarii contului ce mi-a parvenit printr-o instiintare scrisa(suma confirmata si de o "stimabila" domnisoara de la relatii clienti). Conform contactului, inchiderea se face in max 30 zile de la data inregistrarii solicitarii.
Bun, ma trezesc si eu azi sa sun sa intreb care e situatia si culmea, a mai aparut un rest de plata exorbitant de 2,20 ron si rezilierea nu se face.
Astept si eu pareri, sfaturi, sugestii cum ar fi mai bine sa procedez sa inchei o data socotelile cu institutia asta de cacao.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Dau in judecata brd finance zgomot zgomot poate. salut, sunt nou aici si am nevoie de niste pareri. povestea lunga - pe scurt: mi-am luat un laptop, in rate, de la ultra pro computers. contract ... (vezi toată discuția)
Bani luați din cont de un site de dating, amenințare cu firmă de recuperare creanțe alinapaula10 alinapaula10 Buna ziua, am si eu o problema. Am creat un cont pe un site de dating in luna noiembrie 2018, am platit suma de 60 de lei pt o luna, Am acceptat conditiile ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)