avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua carti de munca

In urma cu ceva timp,sora mea,a lucrat ca sezoniera,pe langa manastirile din Moldova impreuna cu o eghipa de muzeografi.Este vorba de aproximativ 3 ani de zile.Ulterior s-a casatorit si s-a angajat in orasul unde are domociliul in prezent.La angajare,a precizat ca nu are carte de munca.Facand o vizita parintilor,afla dupa aproape 29 de ani ca trebuie sa isi ridice de la comuna cartea de munca.Pe scurt,cum poate trece perioada de trei ani in cea de a doua carte de munca?
Cel mai recent răspuns: lumimor , utilizator 18:47, 22 Septembrie 2010
Dispozitiile in vigoare nu permit detinerea de o persoana concomitent a mai multor carnete de munca
Pentru dovedirea perioadei care va intereseaza solicitati unitatii in cauza sa va elibereze adeverinta ,pe care ulterior solicitati sa va fie operata in carnetul de munca
Multumesc pentru raspuns..
Se va adresa Agentiei pentru Prestatii Sociale pentru a anula unul din cele doua carnete de munca ... in baza deciziei acesteia, se va anula un carnet de munca, iar perioada inregistrata in acesta se va trece in celalalt carnet de munca.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca ion predescu ion predescu Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Un angajat are un carnet de munca la societate. Am aflat azi ca mai are un carnet de munca acasa cu primi trei ani de ... (vezi toată discuția)
Carte munca vichisor vichisor Acum 8-9 ani mi-am pierdut cartea de munca,mai bine zis am ratacit-o pe cand ma mutam.Atunci am declarat-o pierduta si mi-a fost facuta alta dar nu am mai fost ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata Angel Mariana Angel Mariana Am fost inscrisa sub numele de Anghel Mariana pe acest site dar neputandu-mi accesa contul am schimbat numele si adresa sa primesc totusi un raspuns.iata ... (vezi toată discuția)