avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

Buna ziua,

Avem urmatoarea situatie:
Un angajat are un carnet de munca la societate. Am aflat azi ca mai are un carnet de munca acasa cu primi trei ani de munca. Ar dori sa fie mentionata vechimea de pe primul carnet de munca pe al doilea.
1.Se poate face acest lucru?
2.Cum se pot trece toate mentiunile pe un singur carnet?
3.Care este procedura care trebuie urmata, actele care trebuie intocmite?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 23 Februarie 2010
Da ,in situatia retragerii unuia dintre carnete,de regula cel care contine mai putine operatii.
In baza dovezii perioadei mentionate in carnetul detinut la domiciliu ,perioada respectiva poate fi operata in carnetul aflat in evidenta societatii
Discutati cu cei de la ITM.
Mergeti cu ambele carnete la Serviciul Juridic din cadru Directiei de Munca (Agentiei Judetene de Prestatii Sociale) si solicitati anularea unuia dintre acrnetele de munca.
In baza deciziei emise, vechimea trecuta in carnetul anulat se trece in celalalt carnet de munca ramas valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua carti de munca Doina Elena Doina Elena Un salarit de-al meu are doua carnete de munca. Pe unul, primul, are cateva luni lucrate, iar al doilea are cativa ani si este un carnet activ. In detaliu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat la itm ContSters123067 ContSters123067 Pe perioada 1991-2000 s-a prestat munca in baza unor contracte individuale de munca [b]neinregistrate insa la ITM[/b]. Exista state de plata pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Doua carti de munca lumimor lumimor In urma cu ceva timp,sora mea,a lucrat ca sezoniera,pe langa manastirile din Moldova impreuna cu o eghipa de muzeografi.Este vorba de aproximativ 3 ani de ... (vezi toată discuția)