avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda 3000 ron politia comunitara in parcul herastrau
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda 3000 ron politia comunitara in parcul herastrau

ce motive se pot invoca in contestatie?ce acte se ataseaza la contestatie,copie sau original?
In termen de 15 zile depuneti contestatia la care atasati o copie a pv de contraventie.
In contestatie puteti ataca aspectele de fond privind fapta pentru care ati fost sanctionat . Propuneti probe.
Dv stiti mai bine ce si cum s- a intamplat! Nu exista motive standard pentru o contestatie!
multumesc pt raspuns, cum e mai bine sa-mi angajez avocat sau sa ma reprezint singur
Salut. Eu am depus contestatie la judecatoria sect 1.aveti grija sa nu depaseasca 15 zile de la primire
Si eu am primit o astfel de amenda...Niculae contacteaza-ma in legatura cu asta...
Si eu m-am trezit cu o asa amenda, invocandu-se HCGMB 114/2004, art.1 si art.5. Ce mi se pare absurd este ca eu parcasem in afara parcului (neavand unde in alta parte) iar hotararea de consiliu se refera la incinta parcului...intrebarea este unde incepe parcul...nu cumva dincolo de gardul lui? Cred ca cel mai bine e sa aflam un raspuns oficial de la primarie despre situatia juridica a locului unde se afla fiecare dintre cei in cauza. Pentru cei in cauza ma puteti contacta pe rechtung@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Motiv contestare proces verbal de contraventie bamselu bamselu Salut Am nevoie de putin ajutor in urmatoarea speta: intr-o sambata noapte, pe la 3, am parcat masina pe locul unui vecin, loc despre care banuiam ca ar ... (vezi toată discuția)
Amenda viza de flotant George_Mihailov George_Mihailov Sunt student in anul 1 in constanta si am primit intr-o seara amenda pentru viza de flotant...politistul nu s-a legitimat cand m-a oprit pe strada....ca urmare ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare liviu.scarlat liviu.scarlat Buna seara, intampin o situatie ciudata si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. In Martie 2010 am primit acasa o amenda de la Politia Comunitara a ... (vezi toată discuția)