avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda 3000 ron politia comunitara in parcul herastrau
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda 3000 ron politia comunitara in parcul herastrau

ce motive se pot invoca in contestatie?ce acte se ataseaza la contestatie,copie sau original?
buna ziua tuturor,si eu am primit o astfel de amenda,astazi am avut prima infatisare si nu s-a prezentat nimeni din partea lor si procesul s-a amanat,aveti grija la martorul care il aveti pe procesul verbal ca de obicei este omul lor,acest martor din pv are domiciliul in afara buc si avea viza de flotant pe grivitei care aceasta viza ii expirase in luna iunie a anului trecut si el apare ca martor in luna august ........mie mi au sp in pv.ca am circulat prin parc cu masina si am parcat pe una din aleii,ceea ce nu este adevarat am opit sa faca copilul pipi 2 min a durat si uitati ce mi au sp,au facut niste poze cu tel mobil dar aceste fotografii nu sunt probe in instanta,bafta tuturor!!!
paulicsimarius a scris:

buna ziua tuturor,si eu am primit o astfel de amenda,astazi am avut prima infatisare si nu s-a prezentat nimeni din partea lor si procesul s-a amanat,aveti grija la martorul care il aveti pe procesul verbal ca de obicei este omul lor,acest martor din pv are domiciliul in afara buc si avea viza de flotant pe grivitei care aceasta viza ii expirase in luna iunie a anului trecut si el apare ca martor in luna august ........mie mi au sp in pv.ca am circulat prin parc cu masina si am parcat pe una din aleii,ceea ce nu este adevarat am opit sa faca copilul pipi 2 min a durat si uitati ce mi au sp,au facut niste poze cu tel mobil dar aceste fotografii nu sunt probe in instanta,bafta tuturor!!!

Salut,

Urmatoarea infatisare cand o ai?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv contestare proces verbal de contraventie bamselu bamselu Salut Am nevoie de putin ajutor in urmatoarea speta: intr-o sambata noapte, pe la 3, am parcat masina pe locul unui vecin, loc despre care banuiam ca ar ... (vezi toată discuția)
Amenda viza de flotant George_Mihailov George_Mihailov Sunt student in anul 1 in constanta si am primit intr-o seara amenda pentru viza de flotant...politistul nu s-a legitimat cand m-a oprit pe strada....ca urmare ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare liviu.scarlat liviu.scarlat Buna seara, intampin o situatie ciudata si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. In Martie 2010 am primit acasa o amenda de la Politia Comunitara a ... (vezi toată discuția)