avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cerere de indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cerere de indreptare eroare materiala

Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un alt PVC cu numarul J00075 intocmit pe numele altei persoane ,pentru aceeasi fapta ,in acelasi loc si acelasi timp,sanctionata cu AVERTISMENT. Am cerut in instanta transformarea amenzii in avertisment . Cererea a fost admisa ,in Hotarare s-a dispus transformarea amenzii in avertisment dar... in tot continutul hotararii s-a trecut PVC J00075.Repet,acel PVC la care se face referire in hotarare nu este cel contestat de mine ,nu este pe numele meu si nu este sanctionat cu amenda ci cu avertisment. Am considerat ca e o simpla eroare materiala si am facut cerere de indreptare . Am constatat cu stupoare ca cererea a fost respinsa ca NEANTEMEIATA !!!
Ce credeti ca ar fi putut conduce la o asemenea decizie ? Ce se poate face in continuare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:54, 22 Septembrie 2010
Formulati recurs la incheierea de rectificare a erorii materiale,aratand ca instanta de fond a respins cererea de rectificare in mod netemeinic si nelegal,intrucat dispozitivul sentintei pronuntate se refera in mod eronat la alt proces verbal decat cel contestat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare! IVOAR IVOAR In urma unei contestatii la PV de contraventie(depasire limita viteza),adresata instantei si a respingerii acesteia,am primit Comunicarea hotararei..dar la ... (vezi toată discuția)
Indreptare, lamurire si completare dispozitiv sentinta Gaby98 Gaby98 Am o sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila printr-o decizie a tribunalului prin care mi s-a respins recursul formulat de mine, datata 05.07.2012, ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala larisa2685 larisa2685 Buna ziua am primit hotararea de divort care este cu apel,dar mi s-a gresit numele copilului care mi s-a incredintat.am depus cerere pentru corectarea ... (vezi toată discuția)