avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conventie absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conventie absolventi

Buna ziua,

Am propria firma si as dori sa ma angajez cu norma intreaga de 8 ore. Am terminat studiile superioare in iulie, anul acesta. Am facut CIM si l-am inregistrat, am fost la somaj si am facut acea conventie intre salariat si angajator. Vroiam sa va intreb daca nu cumva trebuia sa ma inregistrez eu ca persoana fizica la somaj si apoi sa fac acea convetie? Am gresit?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:46, 22 Septembrie 2010
Nu ati gresit important este ca lunar sa virati acele contributii conform contractului
Va multumesc pentru raspuns, insa nu inteleg la ce contributii va referiti?
1. Primul pas este sa va inscrieti la Agentia de Somaj.
2. Al doilea pas este sa incheiati un contract individual de munca (CIM) cu angajatorul.
3. Al treilea pas: angajatorul incheie conventie cu Agentia de Somaj pentru salariatul absolvent.
4. Nu inteleg ce conventie ati incheiat la Agentia de Somaj, intre salariat si angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile angajatorului conform legii nr. 76/2002 maleta maleta buna seara, ca angajator am incheiat cu ajofm o conventie prin care am angajat un absolvent de studii superioare conform legii 76/2002, art.80 in data de 1 ... (vezi toată discuția)
Incadrare absolvent - cumul de functii WebDesign WebDesign Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa gasesc raspuns la o problema. La o societate de tip SRL (momentan fara angajati) la care sunt administrator si ... (vezi toată discuția)
Angajare absovent studii superioare - conventie cu somajul Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am un absolvent studii superioare - Facultatea de Horticultura si SIlvicultura - Domeniul Horticultura. Doresc sa beneficiez de conventie cu ... (vezi toată discuția)