avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie

Buna ziua. Am stat in chirie fara un contract legal, am plecat de acolo neachitand intretinerea pe 2 luni, care se acoperea din garantie. Cat am stat in chirie am semnat un contrat cu o firma de internet ,contract care nu s'a finalizat, neinstalandu'se. Proprietarul sustine ca a depus plangere impotriva mea. Se poate sa depuna plangere? Daca da, cu ce motiv? Mentionez ca nu am avut semnat cu el nici un fel de act de inchiriere.
Cel mai recent răspuns: giony18 , utilizator 12:20, 23 Septembrie 2010
proprietarul poate face orice, totul e sa si dovedeasca ceea ce sustine; in privinta motivelor, d-voastra doriti ca noi sa ne dam cu presupusul?
avocat Cristina Popescu
in privinta contractului, raspundeti pt el, poate serviciul se poate transfera in alta locatie ,sau sa reziliati acel contract
Propietarul nu are nici un temei legal pt a depune plangere .

andymaurul
Daca contractul a fost incheiat pe numele Dvs, nu aveti nicio problema!
De cand decide el ce faceti dvs cu banii dvs...contractul poate fi reziliat sau achitati in continuare, sau nu...sau va judecati cu furnizorul pentru anumite spete, insa...el n-are nicio treaba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie kosty89 kosty89 Buna ziua.. Asi dori sa ma lamureasca si pe mine un avocat cu privire la o problema... Nepotul meu a stat in chirie la o persoana,el lucrand in MAPN ca si ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere ContSters22096 ContSters22096 buna seara, am stat in chirie la cineva care nu a inregistrat contractul la finante. eu in ultimele luni nu am mai platit intretinerea. zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere trebuie neaaparat inregistrat la financiar ca sa fie in viguare? Andyx Andyx Am facut un contract de inchiriere cu propietarul apartamentului de unde stau acum dar doar noi intre noi si nu l-am legalizat sau depus undeva.Sunt considerat ... (vezi toată discuția)