avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

buna seara,

am stat in chirie la cineva care nu a inregistrat contractul la finante. eu in ultimele luni nu am mai platit intretinerea. zilele trecute proprietarul a schimbat incuietoarea la usa, eu nefiind acasa, iar lucrurile mele au ramasa acolo.
ce pot sa fac in aceasta situatie?
sa merg la politie, la finante?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:28, 29 Septembrie 2010
Depuneti plangere la politie.

andymaurul
mi-a spus ca imi da lucrurile cand ii dau banii. credeti ca ma ajuta politia?
Da,politia are obligatia sa intervina,iar daca propietarul are asemenea pretentii,sa va actioneze in instanta de judecata.


andymaurul
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
andymaurul, utilizator
Incercati sa solutionati amiabil,pentru ca si proprietarul are partea lui de dreptate ,in conditiile in care dvs ati locuit efectiv,dar nu ati achitat chiria convenita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din locuinta? nutujean nutujean Am locuit intr un apartament fara contract de inchiriere,cu acordul tacit al proprietarei,timp de trei ani.In primii doi ani mi am achitat datoriile la ... (vezi toată discuția)
Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Propietari si chiriasi Zapacita2018 Zapacita2018 Buna ziua! Locuiesc cu chirie in Bucuresti, in zona Luica din data de 2017. Nu am facut contrat cu propietari pentru ca initial au zis ca o sa ne faca si ne au ... (vezi toată discuția)