avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT DIN LOCUINTA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT DIN LOCUINTA?

Am locuit intr un apartament fara contract de inchiriere,cu acordul tacit al proprietarei,timp de trei ani.In primii doi ani mi am achitat datoriile la intretinere si chiria la zi.In ultimul an nu am mai locuit acolo,deci nu am mai consumat nimic,dar nici chiria nu am mai platit o,dar lucrurile mele toate au ramas in locuinta.Zilele trecute am fost sa mi iau cate ceva de acolo si am gasit casa goala,proprietara spunandu mi ca vrea o anumita suma de bani pentru a mi returna lucrurile.Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: nutujean , utilizator 14:44, 29 Martie 2012
In conditiile in care nu ati instintat proprietarul despre interesul dvs de a renunta la utilizarea spatiului de locuit,in parte ,pretentia proprietarului este temeinica pentru ca acesta nu a ingradit accesul
Pentru solutionare se impune sa analizati optiunile pentru intelegere amiabila,eventual sa negociati pretentiile financiare solicitate
proprietarul este indreptatit sa imi ia bunurile?are dreptul acesta?cine ii da acest drept?nu pot face reclamatie la politie pentru furt?
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
nutujean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietara decedata, chirie cui platesc? automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am fost intr-o situatie mai ciudata: proprietara garsonierei inchiriate a murit, nici o ruda nu aparuse, iar politia a zis sa stau acolo ca daca ... (vezi toată discuția)
De cate ori pe luna are voie proprietarul sa intre in imobilul inchiriat? Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua. Incepand cu data de 1 mai 2012 am inchiriat un apartament cu doua camere (dintre care o camera este ocupata de lucruri ale proprietarei si usa ... (vezi toată discuția)
Garantie inchiriere apartament conform contract de inchiriere whiterose09 whiterose09 Am si eu o problema. Am incheiat un contract de inchiriere apartament, standard la agentia imobiliara in care este specificat ca la semnarea contractului s-a ... (vezi toată discuția)