avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chirie

Buna ziua.. Asi dori sa ma lamureasca si pe mine un avocat cu privire la o problema... Nepotul meu a stat in chirie la o persoana,el lucrand in MAPN ca si soldat,propietara nefacand-ui contract de inchiriere la ANAF,el a plecat de acolo neachitandui chiria pe 1 luna..Acum persoana respectiva a depus plangere la politie,si plangerea a ajuns la Parchet...Cum trebuie sa actioneze ca sa isi arate nevinovatia, si sa atace aceasta plangere?va multumesc
Cel mai recent răspuns: kosty89 , utilizator 13:07, 7 Noiembrie 2014
Pai cum sa-si dovedeasca nevinovatia daca spuneti ca nu a platit chiria ce o datora pe o luna? Cine poate fi vinovat ca el nu si-a platit chiria?
Solutia este simpla: chiriasul sa-si plateasca datoria iar proprietarul o sa-si retraga plangerea.
Propietarul cum sa faca dovada ,daca nu avea inregistrat nici un act care sa dovedeasca ca are chiriasi?El mai avea de dat 250Ron dar propietara vroia 1000 Ron...si deasta nu a vrut sa ii mai dea 250 ron.si ca nu a primit ce a vrut ea a facut plangere ce a ajuns la Parchetul Militar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie kosty89 kosty89 Buna seara.. Asi dori sa ma ajute si pe mine cineva... Nepotul meu lucreaza in MApN, a locuit 4 luni in chirie intr-un apartament la care platea chirie 800 ... (vezi toată discuția)
Chirias plecat, fara sa plateasca chiria Mirnea Luiza Mirnea Luiza As dori sa stiu ce posibilitati am, daca am avut pe cineva in chirie, care a plecat de 2 zile, mi-a trimis doar un mesaj, insa nu mi-a platit chiria in ... (vezi toată discuția)
Un sfat in privinta unei inchirieri fara contract SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am inchiriat un apartament in sept.2014 si pina acum nu am reusit sa fac contractul de inchiriere.Propietarul a spus ca nu doreste sa faca ... (vezi toată discuția)