avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere

Cum sa obtin un certificat de urbanism se la comuna daca primarul nu doreste el personal sa semneze
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:00, 22 Septembrie 2010
avasilcaialin a scris:

Cum sa obtin un certificat de urbanism se la comuna daca primarul nu doreste el personal sa semneze

Primarul semeaza ca... primarul. El semneaza ca reprezentatnt al statului in teritoriu, nu dupa "dorinta" lui...Daca nu mai are chef sa reprezite statul, nu are decat sa-si depuna demisia.
In caz de refuz, apleati la prefect.
~ Conținut șters la cerere ~
prin instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism - imprejmuire, constructie danieluca2001 danieluca2001 Buna ziua, Am si eu o problema. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am obtinut printr-o hotarare de consiliu local o suprafata de pamant in extravilan pentru a ... (vezi toată discuția)
Sef urbanism = interes personal & refuz semnare autorizatie constructie Cost86 Cost86 Salutare oameni drag . De mai bine de 3 ani ma chinui sa mi deschid o activitate comerciala pe teren proprietate. Inainte de cumpararea terenului acum 3 ani am ... (vezi toată discuția)
Nu mi se elibereaza certificat de urbanism Pop D Pop D Buna ziua! Mentionez faptul ca in data de 18.12.2017 am depus la primarie documentatia pt eliberarea unui CU pt o casa p+m. Accesul la parcela care are 576 m2 ... (vezi toată discuția)