avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... atestat in contabilitate anulat abuziv?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

atestat in contabilitate anulat abuziv?

In anul 2000 am absolvit Lic. Economic Cl. In clasa a XII-a am sustinut lucrarea de atesta profesional in contabilitate, la care am obtinut nota 9. Tot in ultimul an am avut o corijenta la matematica ,profesorul respectiv fiind si dir. adj. al liceului, cu care am avut unele divergente. In toamna am luat si corijenta si bacul. Dupa ce am luat si bacul m-am dus la liceu sa cer atestatul dar m-i s-a spus ca a fost anulat de catre domnul dir. adj. pe motiv ca am avut o corijenta. Anul acesta am fost la inspectoratul scolar pentru a lamuri problema dar acestia nu mi-au dat un raspuns clar motivand ca nu gasesc metodologia din anul2000. poate ma ajuta cineva cu metodologia acordarii atestatelor in 2000 .va multumesc
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 15:23, 22 Septembrie 2010
Mergeti la Ministerul Educatiei, ei trebuie sa aiba metodologia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Buna ziua ! Am si eu o problema la care v-asi ruga sa ma ajutati sa ii gasesc raspunsul .Fratele meu a urmat un liceu particular la sfarsitul ultimului an nu ... (vezi toată discuția)
Mutarea unui elev de clasa a ix a la liceul de arte flori19742003 flori19742003 Buna ziua, Copilul meu este clasa a IX a la un liceu cu profil tehnic. Datorita unor conjuncturi nefavorabile datorate doamnei de matematica, nu a intrat in ... (vezi toată discuția)
Scoala care ia banii cu forta kuky666 kuky666 buna dimineata Am un prieten care merge la liceu la fara frecventa in clasa a XIII-a (ultimul an). Ieri a venit secretara in clasa si a spus ca este ... (vezi toată discuția)