avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general VANZARE TEREN PERSOANA JURIDICA LA PERS FIZICA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

VANZARE TEREN PERSOANA JURIDICA LA PERS FIZICA

BUNA ZIUA
AS DORI SA STIU CE IMPOZITE TREBUIE SA PLATEASCA O PERSOANA JURIDICA LA VANZAREA UNUI TEREN IN VALOARE DE 10000 DE EURO IN AFARA DE TAXELE NOTARIALE IN VIGOARE.

VA MULTUMESC DIN SUFLET
ASTEPT RASPUNSURI DACA MA PUTETI AJUTA
Cel mai recent răspuns: nentanu_carmen , utilizator 12:21, 23 Septembrie 2010
- impozit pe profit - daca este vanzare in profit
- tva - daca este teren contruibil
- impozitul pe teren la bugetul local
Nu uitati de certificatul fiscal la vanzare si de declaratia care trebuie depusa dupa perfectarea tranzactiei .
multumesc frumos de raspuns
Da stiu asta ,declaratia pentru scoaterea din evidenta a terenului de la taxe si impozite de care apartine persoana juridica.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva terenuri extravilane ce ulterior devin intravilane vandute in rate Miulescu Miulescu As dori sa intreb daca am incheiat precontract de promisiune de vanzare pentru un teren extravilan cu plata in rate teren pentru are au fost demarate ... (vezi toată discuția)
Investirea profitului cornel_t12 cornel_t12 Am o intrebare. Sa presupunem ca firma X are un profit de 500.000 euro pe o luna. Se platesc din acei 500.000 euro cei 16% impozit pe profit , tva daca este ... (vezi toată discuția)
Referitor la tva si impozit la vanzare terenuri intravilane (un ... GINACP GINACP Referitor la TVA si impozit la vanzare terenuri intravilane (un teren, doua, trei, etc.) de catre o persoana fizica: Cand esti platitor de TVA? (exemplu, ... (vezi toată discuția)