avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce se intampla daca nu platesc contributiile ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce se intampla daca nu platesc contributiile individuale pentru somaj

Buna ziua,
Am incheiat un contract de conventie civila pentru prestari servicii conform caruia trebuie sa platesc contributiile individuale de asigurari sociale, de asigurari pentru somaj si de asigurari sociale de sanatate pana pe 25 octombrie 2010. Intrebarea mea este ce se intampla in cazul in care nu reusesc sa platesc pana atunci (pentru ca ar trebui sa ma deplasez in judetul de resedinta si sa stau la 3 cozi in timpul saptamanii). Primesc penalizari/amenzi sau pur si simplu nu beneficiez de asigurarile respective?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mario_bostan64 , utilizator 13:08, 3 Octombrie 2010
Puteti plati la trezorerie .Banuiesc ca va baga penalitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la stat pfa si pfi. geenabradea geenabradea Buna ziua, #-o Am activat timp de 7 ani ca lider AVON, cu PFA. Am aflat acum 2 ani ca trebuie sa platim contributii la sanatate. Ok -le-am platit. Acum , am ... (vezi toată discuția)
Oug 58/2010 comunicat casa de pensii - bucuresti Alexandru Suteu Alexandru Suteu Conform Comunicatului de presa al ministrului muncii Mihai Seitan, \"Persoanele care nu depun declaratiile privind veniturile de natura profesionala conform ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat. sandrinamelinda1 sandrinamelinda1 In situatia in care in sistemul public de sanatate institutia incheie un contract de prestari servicii cu un medic pensionar care sunt contributiile care se ... (vezi toată discuția)