avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea privind sistemul unitar de pensii publice
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea privind sistemul unitar de pensii publice

Unde mai exact pe site-ul Camerei deputatilor se gaseste proiectul Legii unice a pensiilor care a fost aprobat de curand in Camera Deputatilor.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:16, 23 Septembrie 2010
Transmiteti-mi o adresa de e-mail printr-un mesaj privat si o sa va trimit legea privind sistemul unitar de pensii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea unitara a pensiilor emanuela73 emanuela73 Va rog sa-mi trimite-ti forma Legii unitare a pensiilor adoptata de Parlament in 15 sept 2010. Am gasit un proiect de lege pe site www.mmuncii.ro dar nu sunt ... (vezi toată discuția)
Noutati grupe de munca din perspectiva legii unitare a pensiilor sch sch Va rog sa aveti amabilitatea sa -mi spuneti ce aduce nou si ce schimba Legea unitara( in forma ei adoptata de Parlament ) fata de Legea 19 pentru grupa 2 de ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)