avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea unitara a pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea unitara a pensiilor

Va rog sa-mi trimite-ti forma Legii unitare a pensiilor adoptata de Parlament in 15 sept 2010. Am gasit un proiect de lege pe site www.mmuncii.ro dar nu sunt sigura ca este forma adoptata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:16, 24 Septembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Transmiteti-mi o adresa de e-mail printr-un mesaj privat si o sa va trimit legea privind sistemul unitar de pensii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati grupe de munca din perspectiva legii unitare a pensiilor sch sch Va rog sa aveti amabilitatea sa -mi spuneti ce aduce nou si ce schimba Legea unitara( in forma ei adoptata de Parlament ) fata de Legea 19 pentru grupa 2 de ... (vezi toată discuția)
Legea privind sistemul unitar de pensii publice Ionescu Alice Ionescu Alice Unde mai exact pe site-ul Camerei deputatilor se gaseste proiectul Legii unice a pensiilor care a fost aprobat de curand in Camera Deputatilor. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Pensii ocupationale ? paul anghelea paul anghelea In viitoarea lege privind sistemul unitar de pensii publice am gasit \"Art.194.Guvernul Romaniei va elabora si va inainta spre adoptare, pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)