avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii ocupationale ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii ocupationale ?

In viitoarea lege privind sistemul unitar de pensii publice am gasit "Art.194.Guvernul Romaniei va elabora si va inainta spre adoptare, pana la sfarsitul anului 2010, un proiect de lege privind pensiile ocupationale". Am cateva intrebari, daca cineva stie mai multe; Ce se vrea concret prin acest articol ?... cred ca nu revenirea la o alta forma a vechilor pensii speciale?. De ce se mai prevede o astfel de lege stiind ca sustenabilitatea sistemului de pensii este compromisa pentru zeci de ani?. Ppensiile ocupationale sigur nu vor mai respecta principiul contributivitatii, egalitatii etc?. Poate lucrurile sunt mai simple si nu le inteleg eu?.Cu stima.

Alte discuții în legătură

Exista aceasta lege ? este propus vreun proiect de lege in acest sens? mar4905 mar4905 Exista in legislatia romaneasca , privind conditiile de pensionare, vreo lege sau articol de lege , sau cel putin vreun proiect de lege propus de ... (vezi toată discuția)
Solda winter_wind winter_wind ce sporuri se vor introduce in salariul de baza? se va mai acorda norma de hrana? (vezi toată discuția)
Data intrare in vigoare lege pensii Niros Aciarb Niros Aciarb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare: Nu am gasit nicaieri forma/continutul legii privind sistemul unitar de pensii asa cum a ... (vezi toată discuția)