avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... costuri infiintare firma
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

costuri infiintare firma

Buna ziua,
doresc sa deschid un magazin de haine second hand si noi, as dori sa aflu cat costa infiintarea unei societati, ce tip, si pentru derurarea activitatii ce autorizatii si avize am nevoie, de unde le obtin si cat costa. multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare firma larra20solo larra20solo Buna ziua, doresc sa deschid un magazin de haine second hand si noi, as dori sa aflu cat costa infiintarea unei societati, ce tip, si pentru derurarea ... (vezi toată discuția)
Second-hand mimi09 mimi09 Buna ziua ! As dori sa imi deschid un magazin de second-hand . As vrea sa stiu daca cu asociatie familiala pot vinde aceste haine ,ce fel de acte imi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii mirelast mirelast Buna ziua Doresc sa imi deschid un magazin cu haine second hand dar si noi ca si II. Ca si domeniu de activitate trebuie sa am 2 CAEN-uri (pt cele second si ... (vezi toată discuția)