avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract apa

o persoana locuieste intr-un bloc unde nu exista asociatie de proprietari. Furnizorul de apa spune ca suntem obligati sa ne constituim in asociatie sau sa delegam un locatar de pe scara care sa incheie contract de apa si canalizare. Daca nu facem aceste lucruri,ei nu incheie contract individual cu fiecare locatar si vom plati la pausali.Este corect,ce face furnizorul de apa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:33, 23 Septembrie 2010
In interesul general al proprietarilor,tocmai pentru organizare,fluidizarea relatiilor cu furnizorii/prestatorii de servicii legiutorul a prevazut organizarea in forma de organizare ca entitate juridica a proprietarilor din imobilele de locuit.
Daca nu stapaniti dispozitiile in vigoare,L nr 230/2007+HG nr 1588/2007 ,contactati serviciul specializat din primarie, care va va initia in primii pasi necesari,va poate pune la dispozitie inclusiv lista cu administratori atestati
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot instala apometre daca nu exista asociatie de locatari ? vr_elna vr_elna Tocmai am achizitionat un apartament care nu are apometre instalate si nici vecinii nu au. Cand am fost sa schimb actele pe numele meu am intrabat daca pot ... (vezi toată discuția)
Bloc nou - cum ne inscriem in asociatie? ralu0308 ralu0308 va rog sa ma ajutati cu un sfat: m-am mutat de 1 luna intr-un apartament in bloc nou si as dori sa stiu cum ne putem inscrie intr-o asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Fără conducere în asociație licurici- licurici- Situația noastră este ca președintele AP a murit. Vicepreședintele s-a mutat la fiul lui în alt oras , dar are încă apartamentul în bloc, si nu mai ... (vezi toată discuția)