avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Programul guvernamental LAPTELE si CORNUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Programul guvernamental LAPTELE si CORNUL

Nu stiu unde s-ar incadra intrebarea mea....
Asa ca, nu va suparati daca nimeresc la ...intamplare.
Care este textul legii care reglementeaza program ul de distribuire a laptelui si cornului in scoli si gradinite de stat si private?Nedumerirea mea vine din faptul ca prescolarii de la program prelungit de stat nu beneficiaza de acest program, pentru ca, primesc 3 mese pe zi. Care , de fapt, sunt platite de parintii....
Asta nu se numeste discriminare?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:48, 23 Septembrie 2010
ORDONANTA DE URGENTA Nr. 96 din 16 august 2002
privind acordarea de produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele I - VIII din învatamântul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore

Ordonanţă de urgenţă nr. 70 din 14/08/2003
Art. I. - Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 96/2002 privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din clasele I-IV din învăţământul de stat, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 631 din 26 august 2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 16/2003, se modifică după cum urmează:
1. Titlul ordonanţei de urgenţă va avea următorul cuprins:
"ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ
privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din
clasele I-IV din învăţământul de stat, precum şi pentru copiii
preşcolari din grădiniţele de stat cu program normal de 4 ore"
2. Alineatul (11) al articolului 1 va avea următorul cuprins:
"(11) Începând cu luna septembrie 2003, se acordă gratuit pentru copiii din învăţământul preşcolar de stat, cu program normal de 4 ore, produse lactate şi de panificaţie în limita unei valori zilnice de 7.000 lei/copil, în condiţiile alin. (1) şi prezenţei la program."

Discriminarea e discutabila...
Unde ar incapea discutia?
Exista si o modificare a legii, din 2009...Cei de la program prelungit primesc mesele pe banii parintilor, deci lor, guvernul ,nu le da nimic...De ce? Nu sunt tot copii?Dar atunci cei din privat, de ce primesc?
exista o modificare, in sensul ca programul se extinde si la clasele V-VIII.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziþie publicã produse "cornul ºi laptele" ºi "mere în ºcoli" Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Produsele din cadrul programelor \"Laptele şi cornul\" şi \" Mere în şcoli\" sunt recepţionate calitativ? În baza cărei legi? (vezi toată discuția)
Scindare clasa in 2 clase alina_25 alina_25 Clasa IV care anul viitor va trece in clasa V are in total 37 elevi cu toate ca legistlatia prevede ca la peste 30 elevi clasa sa se scindeze in 2 cei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care ... Fluturass Fluturass Bună ziua. Avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care locuiesc la aceiași adresa eu, copilul de 19 ani și copilul minor de 8 ani, adică de 490 ... (vezi toată discuția)