avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ca si PFA ce impozite trebuie sa platesc pentru a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ca si PFA ce impozite trebuie sa platesc pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?

In afara de impozitul de 5,5% pentru sanatate trebuie sa mai platesc si alt impozit?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:05, 23 Septembrie 2010
Impozitul pe venit.
1. Conditia pentru a beneficia de indemnizateie pentru CCC pana la 2 ani nu este de a plati impozitele si contributiile ci numai aceea de a avea venituri profesionale impozabile.
2. Chiar daca nu platiti impozitete si contributiile tot veti beneficia de indemnizatie de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil stefana_ciuperca stefana_ciuperca Buna ziua, Am intrerupere in munca in ultimele 12 luni de pe 12.01.2015 pana pe 01.04.2015. Totodata am o conventie civila cu incepere din 05.01.2015 pana ... (vezi toată discuția)
P.f.a. si concediul de crestere a copilului cristilaur cristilaur O doamna titulara PFA (insarcinata) care isi plateste impozit pe venit la fisc si taxe de sanatate poate sa beneficieze de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani si dubla calitate de pfa si angajat amis_army amis_army Buna ziua! Sunt PFA traducator si am platit 5,5 %contributie Sanatate si contributia la Fondul de Pensii, dar acei 0,85 % pentru concedii nu. Din luna Mai ... (vezi toată discuția)