avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Acte necesare pentru dezlipirea unei proprietati la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Acte necesare pentru dezlipirea unei proprietati la Notar - pret aproximativ

Am obtinut doua numere cadastrale pentru 2 proprietati (apartament si garaj) care inainte aveau un singur numar cadastral si fusesera intabulate impreuna.Acum trebuie sa le intabulez, dar mai intai trebuie sa autentific cele doua cadastre noi (cel al garajului si cel al apartamentului) la NOTARIAT. Ati putea sa-mi spuneti daca in afara de acte proprietate, cele doua noi cadastre, certificatul fiscal si actul meu de identitate mai am nevoie de vreun alt document? Cineva mi-a mentionat si un certificat de urbanism...de la Primaria de sector...Intr-adevar trebuie???? Este un apartament intr-un imobil vechi si tot in acest imobil, la demisol se afla garajul. Ideea este sa vand numai garajul....Ah, si inca ceva, va rog: Un pret aproximativ?...Va multumesc celor ce amabil imi vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: ContSters89081 , utilizator 23:33, 24 Septembrie 2010
Desigur, nu am ridicat o problema de interes general...Asa se explica, probabil, lipsa unui raspuns. Totusi, macar si pentru a ma scuza pentru faptul ca prin intrebarea mea ocupam, intr-un fel, timpul D-voastra, as aduga un singur lucru: un notar imi spune ca am nevoie de certificat de urbanism pentru a dezmembra apartamentul situat la etajul 4, de garaj , situat la subsolul aceluiasi imobil (fiecare cu propriul numar cadastral, dar care trebuie sa figureze ca independente si in cartea funciara, nu cum sunt acum cuprinse aceste 2 proprietati, intr-una singura), alti notari imi spun eact contrariul: ca nu este nevoie de certificat de urbanism.TOTI sunt notari, deci, cu pregatire juridica...in ACEST domeniu!!! Poate asa veti intelege ca acest caz al meu, particular, este ...de interes general. Ma refer la pregatirea profesionala a notarilor din Romania vremurilor noastre....Trist....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in cartea funciara ContSters89081 ContSters89081 In 1999 am achizitionat doua proprietati aflate in acelasi imobil dar de la doi proprietari diferiti O proprietate (apartamentul) prin contract de schimb si ... (vezi toată discuția)
Situatie legala terase blocuri la parter? catalinionut22 catalinionut22 Buna ziua, Am vazut multe apartamente noi de vanzare care la parter au o terasa (20-30mp). La multe din ele am vazut ca aceste terase nu sunt incluse pe ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor cu partaj succesoral ulises10 ulises10 in anul 2010 sa emis un singur certificat de mostenitor cu partaj succesoral, facut de un notar. sa facut expertiza tehnica, sa dezbatut mostenirea, sa facut ... (vezi toată discuția)