avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 58/82/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 58/82/2010

Am urmatoarea speta si rog un avocat sa ma ajute in interpretarea acestei "minuni" de ordonanta. Sunt angajata cu CIM la o copmanie care-mi face toate retinerile si le achita. In timpul meu liber sunt cenzor la o asociatie de proprietari cu conventie civila. Mi se retinea doar 16% impozit pe venit. Acum o sa mi se retina si CAS si somaj si sanatate? In conditiile in care eu le mai achit odata? Nu inteleg deoarece in ordonanta se cam calca cu stangul pe dreptul si de la finante mi s-a raspuns sec ca daca activitatea mea e dependenta trebuiesc achitate, desi eu am vazut si ceva exceptii prin ordonanta. Va rog ajutati-ma.

Alte discuții în legătură

Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii aferente chelt de personal mag1962 mag1962 Buna ziua,in legatura cu noul cod fiscal pentru Asociatiile de Proprietari as dori sa imi raspundetila urmatoarele intrebari : -se mai poate face conventie ... (vezi toată discuția)