avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatia de a face legea 554/2004. admisibilitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatia de a face legea 554/2004. admisibilitate

S.C. furnizoare de servicii de utilitate publica, este actionata in judecata pentru obligatia de a face, de catre o persoana fizica, temei de drept legea 554/2004, actiunea introdusa la tribunal apoi o alta la judecatorie, temei de drept art. 1073 cod civil.
Prin intampinare am invocat necompetenta tribunalului, am solicitat conexarea. ce exceptii sa mai invoc ?

Alte discuții în legătură

Respingere plata reparării pagubei produse? Narcisa_ Narcisa_ Am depus o petitie la o functionara de la o institutie publica la care nu am primit răspuns in termen de 30 de zile. Dupa ce au trecut cele 30 de zile, m-am ... (vezi toată discuția)
Invocarea necompetentei materiale in apel Liliana Gavril Liliana Gavril Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta: Am initiat o actiune la Judecatorie - constatarea nulitatii absolute a unei declaratii de neacceptare a ... (vezi toată discuția)
Hotararea de declinare a competentei mai poate fi atacata? mitrachecarla mitrachecarla Va rog sa ma lamuriti referitor la compeneta teritoriala. Am depus reclamatie privind deciazia de pensie de urmas la Tribunalul Bucuresti, respectiv la adresa ... (vezi toată discuția)