Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna ziua,
sustineti-va si dovediti faptul ca ati trimis inainte cu o sapramana acea solicitare.
Deja aveam in gand sa dovedesc instantei ca solicitarea privitoare la repararea pagubei am depus-o inainte cu o saptamana de primul termen fixat pentru judecata la instanta competenta (Tribunal).
Asa voi face.
Constat ca sunteti la stadiul intampinare raspuns la intampinare.
Da, sunt la stadiul intampinare la intampinare.
Intampinarea s-a efectuat la instanta Judecatorie, dupa care instanta judecatorie a constatat ca nu este competenta sa judece cauza, a declinat cauza către instanta superioara (Tribunal).
Odata ce dosarul a ajuns la Tribunal, Tribunalul mi-a comunicat CITATIA in care mi-a facut cunoscut primul termen de judecata si drepturile mele.
Pana la primul termen de judecata de la Tribunal, cu o saptamana mai inainte am depus cerere cu privire la obligarea paratei la daune morale fata de mine privind repararea pagubei, iar paratul a solicitat sa mi se respingă acest drept.
Daca va depaseste situatia va sfatuiesc sa va adresati unui avocat din zona sa va ajute.
E usor de zis, dar greu de ales un avocat.
De fapt, am relatat cazul la doi avocati, iar in schimb am primit raspunsuri diferite.
Pe care dintre cei doi avocati m-as fi putut baza?
Nu am ales nici unul dintre cei doi, de aceea am si apelat aici la serviciile avocat-net pentru a ma documenta si sa fiu mai sigura ceea ce am de facut.