am lovit un copil pe trecerea de pietoni ,copilu nu a patit nimic ,am fost cu el la spital ,si nu a avut nimic decat o simpla zgarietura ,eu avand o viteza de maxim 10-15 km la ora ,acum stau si aud tot felul de povesti care ma aduce pe calea disperari .
as vrea sa precizes ca parinti nu au nevoie de nimic de la mine am ,vb cu ei si mi au zis sa stau linistit ,a zis ca bine ca copilu nu are nimic .
as vrea sa stiu acuma ca-m care ar fi urmarile adica ce se poate intampla in contiunuare ( ce sactiune as putea sa primesc )
permisul mi sa retinut eliberandumi dovada pe 15 zile dar ma sperie ca pe dovada scrie in felul urmator "a comis accident rutier soldat cu ranirea unei persoane"
si am inceput sa dau telefoane pe colo pe colo si pe la ce cunostinte am fost sa rezolv si eu mi au zis ca imi suspenda drpteptul de conducere ,chiar asa sa fie sau au vrut oameni sa scoata mai multi bani de la mine ,
tin sa mentionez ca nu dispun de bani
cu stima astept un raspuns
Daca nu se va formula plangere de parintii minorului,tot veti avea permisul suspendat contraventional pentru neacordare de priroritate pietonilor.
Daca se va formula plangere penala de catre parintii copilului,in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale,atestat de medicul legist se va stabili incadrarea faptei.
Daca i se acorda ingrijiri medicale ,mai putin de 60 de zile,va puteti impaca si urmeaza sa primiti aceiasi suspendare contraventionala
deci sa inteleg ca nu sint pasibil de amnarea permisului ,copilu nu a stat nici o 1zi in spital ca nu are nimic decat o simpla zgarietura si doctori au zis sa il lase 2 zile si ei au refuzat